Ένας στυλιστικός ρετρό γάμος στην Καλλονή

Κλεοπάτρα και Μάνθος

Ο Μάνθος και η Κλεοπάτρα είναι από εκείνους τους ρομαντικούς βετεράνους, που γνωρίστηκαν αλλά και ερωτεύτηκαν, στα χρόνια της καραντίνας που ήταν τόσο δύσκολα για τα νεαρά ζευγάρια. Αλλά το πιο δύσκολο από όλα ήταν ότι επέμειναν, πέτυχαν και έμειναν μαζί, μοιράστηκαν τα όνειρά τους για το μέλλον και σχεδίασαν τον γάμο τους παρά τις μικρές ή μεγάλες αντιξοότητες. Ο ρομαντικός γάμος τους, με έντονη vintage ατμόσφαιρα και ρετρό λεπτομέρειες, είναι η απόλυτη έμπνευση για κάθε χίπστερ παντρεμένο να είναι ζευγάρι.

«Γνωριστήκαμε τις μέρες της καραντίνας στο σπίτι ενός φίλου και από την πρώτη μέρα ξέραμε ότι το μέλλον μας θα ήταν κοινό. Η πρόταση γάμου ήταν απρόσμενη, σε μια βόλτα στο κέντρο, στις παλιές γειτονιές της Αθήνας», λέει η Κλεοπάτρα, αναπολώντας η αρχή αλλά και το αίσιο τέλος της ανατρεπτικής ιστορίας αγάπης τους.

«Μεσολάβησαν οι μέρες της απαγόρευσης, που ήταν οι πιο αγχωτικές, αλλά αφού πέρασε ο καιρός, αρχίσαμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε, τα πρώτα μας ταξίδια και να σχεδιάζουμε τον γάμο μας». Το ζευγάρι δεν άργησε να κάνει την πιο ξεχωριστή χαρούμενη γιορτή του στην εξοχή, επιλέγοντας τη γενέτειρα του Μάνθου ως το κατάλληλο σημείο για μια τόσο μοναδική γι’ αυτούς περίσταση. Η Καλλονή Τροιζηνίας, που συνδυάζει τη θάλασσα με το βουνό, υποδέχτηκε θερμά το ζευγάρι και τους καλεσμένους του και όπως αποδείχθηκε ήταν μια μαγική τοποθεσία για έναν αξέχαστο ονειρεμένο γάμο.

Η Κλεοπάτρα και ο Μάνθος, λάμποντας από ευτυχία ο ένας δίπλα στον άλλον, αποδεικνύουν ότι η αγάπη μπορεί και ανθίζει παρά τις δυσκολίες, τις απαγορεύσεις και τα μαύρα σύννεφα.